Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g ciuperci
5 buc. de ceapă
5 linguri făină
5 ouă
sare și piper după gust ulei
Mod de preparare: Se curăță ciupercile și se spală, după care se pun la fiert. Între timp, ceapa se taie mărunt și se pune în tigaie la călit, împreună cu un strop de sare. Se adaugă ciupercile fierte, ce trebuie tăiate feliuțe, și se călesc împreună. Se lasă la răcit. După ce s-au răcit cipercile și ceapa, se adaugă ouălele și se amestecă bine. Apoi, treptat și amestecând continuu, se pun cele cinci linguri de făină. Se asezonează cu sare și piper. Compoziția rezultată se pune într-o formă de copt (eu folosesc de chec sau cozonac) pe care ai tapetat-o cu hârtie de copt. Se dă la cuptor la 180 grade, timp de o oră și 20 minute. Este bine să verifici drobul cu o scobitoare pentru a te asigura că s-a copt. De obicei, timpul de coacere variază de la un cuptor la altul.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.