Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
un piept de pui
2 oua
o lg smantana
100 gr susan
piper alb
boia dulce
praf de usturoi
o lgt de ghimbir proaspat razuit
1 lg ulei de masline
sare
Garnitura:
cartofi prajiti
Sos
300 ml smantana 12%grasime
praf de usturoi
piper alb
sare
Mod de Preparare: Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza cu piper alb, boia dulce, praf de usturoi, sare si ghimbir. Se adauga si uleiul de masline si se lasa la marinat 30 min la frigider. Fasiile astfel pregatite se trec prin ou batut cu smantana apoi prin semintele de susan. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit. La jumatatea timpului de coacere se intorc ca sa se rumeneasca pe ambele parti.
Intre timp preparam sosul astfel: smantana se amesteca cu praful de usturoi dupa gust si piper. Definitivam gustul de sare si lasam la rece sa se intrepatrunda aromele. Pieptul cu susan se serveste alaturi de sos si cartofi prajiti sau natur dupa preferinta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.