Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
foi:
9 oua
9 lg zahar
9 lg faina
esenta de vanilie
crema:
400 g frisca
125 g mascarpone
5 galbenusuri
200 g zahar
4 lg ness
un plic gelatina
2 lg cacao
esenta vanilie
Mod de Preparare: Albusurile se bat spuma cu zaharul si se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate cu esenta de vanilie. Se cerne faina deasupra incorporand-o in amestec. Se intind trei foi pe hartie de copt si se coc la foc moderat. Le pudram bine cu zahar pudra sa nu se lipeasca intre ele pana ce le folosim.
Crema: Se pun galbenusurile cu zaharul la fiert pana se spumeaza bine. Se adauga gelatina hidratata in 50 ml apa si cafeaua impreuna cu cacao dizolvate in putina apa si se omogenizeaza pana se dizolva complet. Se da deoparte si dupa ce s-a temperat adaugam branza mascarpone. Crema obtinuta se rastoarna peste frisca batuta si se aromatizeaza cu esenta de vanilie. Crema se aseaza intre cele 3 foi deasupra terminand cu crema. Se face un model cu piaptanul de patiserie si se decoreaza cu pudra de cacao.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.