Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 g aluat fraged
prosciutto
1 dovlecel
1 rosie
50 g de masline negre si verzi
50 g cascaval ras
pasta de rosii
1 lingurirta mutar
1 ou
busuioc
rozmarin
ulei de masline
sare
piper
oet balsamic
Mod de Preparare: Se intainde aluatul si se imparte in 2 dreptungiuri, avand grija sa taiem si fasii late de 1 cm, cu care inconjuram marginile dreptungiurilor. La cuptor se vor inalta si va fii ca o bordura pentru ingredientele din centru. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj. Se ung in centru cu mutar sau pasta de rosii, se presara cascaval ras. Se adauga fasii de dovlecel taiat cu razalitorul de cartofii. Deasupra se aseaza bucati de prosciutto, masline fara samburi tocate mare si felioare de rosie fara suc si samburi. Se condimenteaza, se presara cascaval ras, cimbru si rozmarin, uscat sau proaspat, de care aveti. Se stropesc cu ulei de masline, oet balsamic (optional), iar pe margini se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.