Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
piept de pui, feliat ca pt snitele
crema de branza cu verdeturi
faina,
oua,
pesmet pt crusta
sare,
piper
ulei pt prajit
Pt garnitura:
cartofi,
unt,
lapte - pt cartofi piure
morcovi,
2 LG unt,
2 LG zahar brun,
piper alb,
o foaie dafin - pt morcovi sote
Mod de Preparare: Bateti pieptul de pui cu ciocanul, in folie, apoi condimentati, intindeți crema de branza si rulati. Cel mai ok e procedura care se aplica si la sarmale. Lasati rulourile la rece - asta nu e obligatoriu, apoi dati prin faina, ou, pesmet si prajiti in ulei, la foc mic, sa se patrunda. Piure de cartofi stie toata lumea sa faca.
Pt morcovii sote: topit untul, caramelizat zaharul brun, apoi adaugat morcovii rasi pe mandolina, foaia de dafin, condimentati, si picurati apa din cand in cand, pana s-au muiat.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.