Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
piscoturi
sirop de capsuni
mascarpone
2 oua
zahar pudra
capsuni proaspete.
Mod de Preparare: se face un suc de capsuni, din sirop si apa plata, nu foarte dulce. Piscoturile, rupte in 2, inmuiate putin in sirop, apoi asezate in cupe. Se bat albusurile spuma cu putina sare, galbenusurile frecate cu zahar pudra si putin sirop, apoi adaugati mascarpone, si incorporati totul, cu grija, peste albusurile spuma. Capsunile, spalate bine si scurse, taiate bucatele mici.
Asamblare: peste piscoturi picurati putin sirop, se pune un strat de crema, un strat de capsuni, din nou un strat de crema si deasupra ornati cum vreti. Acoperiti fiecare cupa cu folie alimentara si lasati la rece cam 4 ore.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.