Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru blatul de bezea:
8 albuşuri
450 g zahăr pudră
10 g amidon
Pentru cremă:
250 g mascarpone
250 ml frişcă lichidă
zeama şi coaja de la 1 lime
Pentru ornat:
500 g căpşuni
Mod de preparare: Pentru blat, mixezi albuşurile cu zahărul pudră, pe care îl încorporezi în 4 tranşe. La final, când compoziţia s-a întărit, pui amidonul. Tapetezi cu hârtie de copt o tavă şi desenezi pe foaia de copt un cerc cu diametrul de 22 cm. Aranjezi bezeaua, avâng grijă să aibă o înălţime de 10-12 cm, iar la mijloc formezi o adâncitură, în care vei pune crema şi fructele. Pe lateral, la exterior, cu o spatulă, faci modelul dorit. Coci blatul de bezea 1 oră şi 45 de minute, la 100 de grade. Laşi la răcit în cuptor, cu uşa întredeschisă. Pentru cremă, mixezi împreună frişca şi mascarpone, iar la final adaugi zeama şi coaja de lime.
Asamblezi tortul: în adâncitura din blat aşezi crema, apoi aranjezi fructele şi decorezi după imaginaţie.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.