Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
280 de grame de biscuiti digestivi
5 linguri de unt, la temperatura camerei
400 de grame Nutella, la temperatura camerei
100 de grame de alune de padure, prajite si tocate
450 de grame de crema de branza, la temperatura camerei
65 de grame de zahar pudra (cernut)
Mod de preparare: Zdrobește biscutii cu ajutorul unui robot de bucatarie, si pune-i intr-un bol. Adauga peste ei untul si o lingura de Nutella, si amesteca pana cand incepe sa se formeze o masa compacta. Adauga 3 linguri de alune de padure si continua sa amesteci. Asaza amestecul intr-o tava rotunda cu diametrul de aproximativ 23 cm si preseaza-l pentru a forma o baza, fie cu ajutorul mainilor, fie cu ajutorul unei linguri. Pune tava la frigider pentru 30 de minute. Bate crema de branza cu zaharul pudra pana la omogenizare, iar apoi adauga restul de Nutella si continua sa amesteci. Scoate tava din frigider si intinde amestecul de crema de branza si Nutella peste baza. Presara restul alunelor tocate pe deasupra si pune tava la frigider pentru cel putin 4 ore.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.