Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
ciocanele de pui/ sau pulpe superioare
2 cepe
o bere blonda/ merge si bruna dar sa nu fie foarte amara
sare
piper dupa gust
Mod de Preparare: Puiul se rumeneste in tigaie in sosul ramas de la pui se adauga ceapa taiata fin si se inabuseste bine cand ceapa s-a inmuiat se pune puiul peste ceapa la loc in oala. Se adauga berea peste pui, trebuia ca acasta sa acopere carnea se acopera oala si se pune la fiert molcom si uitati de ea 1h, poate chiar si mai mult carnea va incepe sa se desprinda frumos de pe os berea se va evapora si va lasa un sos absolut delicios.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.