Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
600 g piept de pui,
4 lingurite de mustar,
400 g broccoli,
1 ardei gras rosu/morcov,
50 g cascaval,
150 g bacon,
4 linguri de ulei,
1-2 crengute de cimbru,
sare,
piper.
Mod de Preparare: Se spala pieptul de pui, se usuca cu prosoape absorbante si se taie felii. Se bat usor, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se ung cu mustar. Alasat fileurile de pui la rece, o ora, in vin alb. Se spala broccoli, se desface in buchetele si se opareste trei minute in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se scurg si se lasa sa se raceasca. Ardeiul rosu se curata si se taie fasii. Se asaza pe fiecare felie de pui o bucata cascaval, broccoli si doua fasii de morcov. Se ruleaza, se invelesc intr-o felie de bacon-a avut sunca afumata de casa- si se prind cu o scobitoare- sau cu ata de bucatarie. Se prajesc pe toate partile in ulei incins 8-10 minute, cu o crenguta de cimbru in el. Se acopera tigaia si se lasa 15 minute. Se servesc alaturi de broccoli si de cartofi fierti.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.