Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 pulpe de pui
3 cartofi medii
4 ciuperci taiate in sferturi
2 catei de usturoi dati pe razatoare
1 lingurita de sare
1 lingurita oregano uscat
piper dupa gust
5 linguri ulei de masline extra virgin
zeama de la 2 lamai
Mod de Preparare: Se taie cartofii in bucati mari, se pun intr-o cratita cu apa la fiert. Se lasa 8 minute din momentul in care apa incepe sa fiarba. Se incinge cuptorul la mare 230 grade Celsius. Se amesteca usturoiul cu sarea, oregano si 1 lingura de ulei si se freaca, apoi se adauga zeama de lamaie. Se incing 2 linguri de ulei in tigaie, iar cand este bine incins, se dau picioarele prin amestecul de lamaie si se pun in tigaie cu pielea in jos. Se lasa sa se rumeneasca 5 minute. Se intorc, se adauga ciupercile si cartofii scursi, se presara un praf de sare si piper, amestecul de lamaie ramas si se stropeste cu restul de 2 linguri ulei. Se baga in cuptorul incins pentru 20-25 minute pana cand totul este bine rumenit.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.