Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 oua fierte tari,
150 g telemea de oi,
2 lg de smantana,
2-3 codite de ceapa verde.
Pt. crema de somon:
150 g somon afumat,
100 g unt,
1 lg zeama de lamaie,
piper macinat.
Pt. decor:
frunze de salata verde,
patrunjel verde,
4-5 ridichi.
Mod de Preparare: Fierbi ouale, le lasi in apa rece, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe orizontala. Scoti galbenusurile si le mixezi cu telemeaua de oi si galbenusurile. Adaugi ceapa tocata marunt si amesteci bine. Separat, mixezi somonul taiat marunt cu untul moale, zeama de lamaie si condimentezi cu piper alb macinat. Cu ajutorul unui pos, umpli albusurile fierte cu crema de somon, apoi cu cea de branza, asezi ouale pe un platou tapetat cu frunze de salata si decorezi cu patrunjel verde.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.