Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 kg fasole galbena pastai
1 morcov mic
1 ardei galben
1 ceapa
2 catei de usturoi
3-4 linguri ulei
sare, piper
boia de ardei
20 gr faina alba
200 ml smantana pentru gatit
1 lingura frunze de patrunjel tocat
Mod de Preparare: Se curata fasolea si se spala foarte bine, apoi se rup de cca 4 cm. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Morcovul se curata si se taie rondele, iar ardeiul in cuburi mai mici. Calim ceapa in uleiul incins pana ce se inmoaie. Apoi adaugam morcovul, ardeiul, usturoiul si fasolea pastai. Se lasa la foc potrivit si se amesteca, sau se scutura putin tigaia. Turnam apa ca sa acopere legumele, apoi condimentam cu sare, piper si boia de ardei. Lasam sa fiarba la foc incet. Dupa ce au fiert legumele, faina o amestecam cu smatana de gatit si o adaugam la legume. Se mai lasa pe foc atat cat sa se ingroase putin, apoi presarati frunze de patrunjel tocat. Merge foarte bine si cu oua ochiuri sau carnaciori la gratar.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.