Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g dovlecei,
un morcov,
o felie de telina,
un pastarnac,
un ardei gras,
3 cepe verzi,
ulei de masline,
375ml iaurt,
o legatura de marar proaspat.
Mod de Preparare: Legumele se spala foarte bine. Ceapa se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe ochiurile mari ale razatoarei. Ardeiul se taie in felii lungi, groase de 4-5 mm. Toate acestea se pun la calit in tigaia wok, in ulei de masline. Dupa ce se rumensc putin (4-5 min.), se sting cu apa fierbinte si se mai lasa la fiert 10-12 minute. Dovlcelul se taie in bucati medii si se adauga in ciorba. Dupa alte 10 minute de fiert, se adauga iaurtul si mararul tocat fin si se mai lasa 4-5 minute la foc foarte mic, timp in care se amesteca des. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.