Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 oua
200 gr zahar
30 ml ulei
1 praf de copt
100 ml lapte
220 gr faina
50 gr mac
1 kg caise
40 gr zahar pudra
Mod de Preparare: Ouala intregi se mixeaza cu zaharul, pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugam treptat uleiul si mixam in continuare. Apoi turnam laptele si amestecam foarte incet. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la compozitia cremoasa, si se amesteca usor. Spre final adaugam macul. Tava se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se aseaza caisele spalate ( fara samburi) si se introduce tava in cuptorul incalzit cca 30- 40 min. Deasupra se coloreaza usor maroniu iar daca nu sunteti siguri, incercati cu o scobitoare. Prajitura va fi pufoasa si zemoasa datorita caiselor. Dupa ce se raceste pudrati cu zahar.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.