Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
pieptul, spinarea, aripile de la un pui
5-6 morcovi (o telina, un ardei, un pastarnac, un patrunjel radacina)
o ceapa
Mod de Preparare: Se pune carnea intr-o oala cu apa rece si putina sare la fiert, la foc potrivit, se spumeaza mereu. Cand nu s-a mai formeaza spuma, adaugat legumele intregi. As fi putut sa adaug si alte legume, dar am vrut sa simt gustul adevarat de pui - eu am folosit pui de casa, indulcit putin de morcovi. Dupa ce se adauga legumele, se acopera oala, lasand doar putin spatiu, si se lasa sa fiarba la foc mic 2 ore. Cu cat fierbe mai mult, cu atat mai bun gustul supei la sfarsit. Separat, am fiert fidea, am clatit-o cu apa rece si scurs-o. Cand supa a fost gata, am potrivit de sare, si am stins focul. Am strecurat supa, si carnita cu oasele au mers la catel, ceapa am aruncat-o si morcovii i-am pastrat pentru pus in portia cui doreste. Si am mancat rapid o portie, pentru ca muream de pofta. O portie cu multa fidea, piper si patrunjel.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.