Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 caise
250 gr mascarpone
100 gr zahar
3 oua
190 gr faina
1 lingurita praf de copt
60 ml de lapte
Mod de Preparare: Luati 50 gr de mascarpone si amestecati cu 1 lingura de zahar. Lasati deoparte.
Se amesteca zaharul ramas cu mascarpone ramasa. Adaugati ouale. Apoi adaugati faina si praful de copt si amestecati bine. Terminati adaugand laptele pentru a relaxa aluatul. Puneti aluatul in ramekins unse cu unt. Dati drumul la cuptor si reglati-l la 180° C. Spalati caisele, taiati-le in 2 si scoateti samburele. Umpleti mijlocul cu amestecul de mascarpone + zahar si inchideti caisele. Azezati cate o caisa umpluta in fiecare ramekin cu aluat, apasand ușor. Coaceti 25 minute la 180°C.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.