Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
700-800 gr spata de porc
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 bucata telina (50 gr)
2 cepe
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
100 gr mazare ( 1 mana buna)
100 gr fasole verde
100 gr varza taiata
2-3 cartofi
1-2 linguri bulion
sare, piper
zeama de lamaie/otet/ sare de lamaie
2 linguri ulei
3-4 fire patrunjel verde
Mod de Preparare: Taiem carnea in bucati, curatatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta. Punem carnea la fiert in 3 l de apa cu putina sare si lasam sa fiarba, se ia spuma ce se formeaza, sa fie limpede ciorbica. Intre timp calim legumele in ulei 3-4 min, apoi adaugam in oala si lasam sa fiarba. Cand au fiert legumele si carnea se adauga bulionul, patrunjelul verde tocat, potrivim de sare si piper daca e nevoie si acrim cu zeama de lamaie. Servim alaturi de o portie generoasa de smantana si pentru iuteala, cu ardei iute murat sau proaspat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.