Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 rosii
150 gr crema de branza
1 lingurita de cimbru
1 conserva de ton (185 gr)
20 masline negre (aproximativ) - puteti folosi rondele de masline 2-3 linguri.
Mod de Preparare: Taiati capacul la rosii si scoateti-le pulpa. Amestecati crema de branza, tonul scurt, scurs, cimbrul si masline negre taiate in rondele. Umpleti rosiile cu aceasta compozitie. Decorati cu rondele de masline negre, cimbru si turnati o picatura de ulei de masline.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.