Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2-3 carasi mai marisori
1 cana vin alb
cimbru
usturoi
chili
foi de dafin
o punga legume congelate
1 praz
ardei iute
2 linguri pasta de tomate
ulei
sare
piper
putin marar verde
Mod de Preparare: Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat, chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait se tine pestele curatat si crestat oblic 2-3 ceasuri, la rece, invartindu-se pestele pe toate partile. Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, punem legumele congelate, presaram cimbru, sare si piper, apoi punem bucatile de caras, felii de praz si deasupra rasturnam baitul ramas. Adaugam deasupra doua linguri cu pasta de tomate. Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si lasam carasul sa se coaca aproximativ 30 minute, dupa care se poate servi cu marar verde, presarat deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.