Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 pastravi de marime potrivita (circa 500g)
30 g unt
O cescuta patrunjel proaspat
2 linguri zeama de la o lamaie
Sare
Piper
Mod de Preparare: Spalam bine pestele si il stergem cu un prosop de bucatarie. Curam de solzi, taiem capul, coada si dezosam pestii. Spalam din nou si ii punem pe un platou sa se scurga de apa. Intr-un vas mai mic topim untul pana isi schimba putin culoarea (mai inchisa) si luam de pe foc. Punem hartie de copt intr-o tava, stropim cu putina apa si adaugam file-urile. Ungem pestele cu putin unt (o lingura), condimentam cu sare, piper si lasam la cuptor circa 20 minute. Punem untul ramas la incalzit, adaugam patrunjelul taiat marunt si zeama de lamaie. Servim pestele cu sosul pus deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.