Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 vanata mai mare,
3-4 rosii,
1 dovlecel,
sare,
piper,
oregano uscat,
ulei de masline
Mod de Preparare: Am taiat vanat si dovlecelul felii rotunde de 1/2 cm si am sarat sa lase zeama, dupa o ora am scurs zeama de pe vinete si le-am dat sub un jet de apa rece, am procedat asa si cu dovlecei... am uns o tava de teflon cu ulei de masline, am asezat felii de vinete, le-am condimentat cu sare, piper si oregano, am taiat felii de rosii peste, am condimentat apoi am asezat felii de dovlecel, am condimentat si am stropit cu ulei de masline... Am acoperit cu o folie si am copt 20 minin cuptor, am scos folia si am mai lasat 10 min, a iesit o nebunie de garnitura, am servit langa o friptura de pui si cartofi.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.