Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g. ciuperci Champignon
1 ceapa
1 legatura de patrunjel
2 linguri de unt
zeama de la 1/2 de lamaie
1 lingura boia dulce de ardei
sare, piper
15-16 felii de sunca Praga sau afumata
125 ml. vin alb sau rose
4 linguri de smantana
1 lingurita faina
1 galbenus
Mod de Preparare: Spalati ciupercile, curatati-le si taiati-le in felii subtiri. Tocati marunt patrunjelul. Caliti ceapa in unt fierbinte. Adaugati ciupercile si zeama de lamaie si lasati sa fiarba inabusit 3-5 minute. Presarati deasupra patrunjelul tocat si condimentati. Incingeti cuptorul la 200 grade C. Impartiti in mod egal compozitia cu ciuperci pe feliile de sunca. Pregatiti vinul aveti timp si de o mica degustare. Amestecati vinul, smantana, faina si galbenusul cu un mixer. Puneti rulourile intr-o forma termorezistenta, unsa cu unt. Turnati amestecul peste rulourile de sunca. Si dati la cuptor pentru cca.15 minute. Presarati deasupra restul de ciuperci calite, pe care l-ati pus deoparte mai devreme. Serviti atatea rulouri cate doriti.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.