Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru Blat:
- 3 galbenusuri;
- 1 lingura de unt;
- 150g de zahar;
- 1 pahar de faina;
- 1 pahar de apa la temperatura camerei;
- 1 plic de praf de copt;
- 4 linguri de nuca macinata;
- jumatati sau sferturi de nuca prajita 5 minute la cuptor;
- stafide tinute 30 minute in rom;
- cacao pentru ornat.
Pentru bezea:
- 3 albusuri;
- 90 g zahar;
Mod de preparare: Galbenusurile se freaca cu 1 lingura de unt. Se adauga zaharul, apoi faina si apa, nucile macinate, praful de copt si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt. Se presara nuca si stafidele pe deasupra, apoi se baga la cuptor 40-45 de minute. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Dupa ce blatul este copt, se intinde bezeaua peste blat si se coace pentru 5 minute, in cuptorul incalzit la 180 grade. Se scoate prajitura din cuptor si se pudreaza cu cacao. Se lasa sa se raceasca, apoi se serveste.
Adina vă dorește Pofă Bună!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.