Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingredinte:
125 g margarina
vanilie
1/2 cana zahar fin (115 g)
1 ou
1 lingura miere
3/4 cana piure de dovleac
1 1/4 cana faina (140 g)
10 g praf de copt
2 linguri cacao
1 lingura amidon
1/4 cana suc proaspat de portocale/mandarine
putina scortisoara
1 lingurita ghimbir proaspat tocat
1 cana = 250 ml
Mod de Preparare: Mai intai pregatiti piureul de dovleac. Eu am copt dovleacul si dupa l-am facut piure cu blenderul. Preincalziti cuptorul la 180 gradeC, tapetati o forma de chec cu margarina Rama. Intr-un bol bateti margarina impreuna cu zaharul si vanilia. Adaugati oul si mierea, ghimbirul. Separat intr-un bol amestecati ingredientele uscate. Turnati jumatete din suc, piureul de dovleac si ingredientele uscate. Mixati bine. Adaugati restul si omogenizati bine. Turnati compozitia in forma si dati-o pentru 1 h la cuptor. Ca sa va dati seama daca este gata, incercati-o cu o scobitoare, daca iese uscata e gata, daca raman urme de aluat pe ea, mai lasati prajitura la cuptor.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.