Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
350 g prune
125 g faina
50 g faina de migdale
1/2 lingurita praf de copt
120 g zahar
2 oua
un pahar mic iaurt
40 ml ulei
unt pentru tava
zahar pudra pentru servit
Mod de preparare: Tava de copt se unge cu unt si se pudreaza cu zahar inlaturand excesul. Se amesteca faina cu pudra de migdale, praful de copt si, separat, se freaca ouale cu zaharul. Peste crema de oua se adauga iaurtul, uleiul, amestecand dupa fiecare. Se adauga amestecul cu faina si se amesteca bine. Se toarna in tava, se repartizeaza uniform felii de prune si se coace 30 de minute. Se pudreaza cu zahar.
Sfaturi utile
Spala prunele si tamponeaza-le cu un servetel de hartie, sa nu aiba deloc apa pe coaja, cand le pui la copt.
Taie prunele pe jumatate si presara in interior putin zahar brun cu scortisoara. Prajitura va capata un gust mai bun.
Lasa prajitura sa se raceasca in totalitate si sa se intareasca inainte de a taia felii din ea. O poti servi alaturi de o portie de inghetata de ciocolata sau cu o lingura de frisca deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.