Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 gutui de dimensiuni potrivite
200 grame de făină albă
150 grame de zahăr
3 ouă
o jumătate de plic de praf de copt
coaja rasă de la o lămâie
o lingură de ulei de floarea soarelui
o linguriță de scorțișoară
un cubuleț de unt
Mod de preparare: Gutuile se spală bine și se taie în cubulețe. Într-o tigaie se pune untul împreună cu zahărul și se caramelizează până când devin aurii. Peste amestec se pun gutuile tăiate și scorțișoara. Acestea se lasă pe foc până când se ajunge la o consistență al dente. Când e gata, se lasă la răcit. Cele 3 ouă se bat împreună cu zahărul. Se adaugă uleiul, coaja rasă de la o lămâie, făina și praful de copt. Acestea se amestecă bine. Peste amestecul obținut se pun gutuile caramelizate și răcite. Se amestecă până la omogenizare cu ajutorul unei spatule. Pe o tavă se pune puțin ulei și hârtie de copt. Compoziția obținută anterior se pune în tavă și se nivelează. Se dă tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 25 de minute. Când este gata, se poate pudra cu zahăr sau scorțișoară.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.