Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o baghetă
200 g unt moale
6 căței de usturoi
2-3 linguri pătrunjel tocat
sare
piper
Mod de Preparare: Se pune într-un bol untul moale, usturoiul tocat, pătrunjelul, un praf de sare și piper negru. Se amestecă bine. Se taie bagheta felii (puțin pe diagonală), fără a taia de tot, partea de jos rămâne netăiată deocamdată, pentru a se ține feliile împreună. Se pune compoziția de unt între felii, folosind o linguriță sau un cuțit de unt. Eu mai bine m-am descurcat cu cuțitul. Se învelește bine în folie de aluminiu și se dă la cuptorul preîncalzit la 175 g C, 10 minute pe o parte, 10 minute pe cealaltă parte. Se scoate, se desface folia și se mai pune în cuptor la 200 g C, aproximativ 5 minute pentru a se rumeni frumos. Se servește caldă sau rece.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.