Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g paste
200 g somon afumat
4 căței de usturoi
10 roșii cherry
o mână de frunze de rucola
100 ml vin alb sec
oregano
1 lingură ulei de măsline
piper negru
sare pentru apa în care fierb pastele
Mod de Preparare: Se pun pastele la fiert în apa cu sare și se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet. Se pune uleiul la încins, împreună cu usturoiul zdrobit, se lasă câteva minute la foc mic amestecând, fără să se prăjească. Se adaugă somonul tăiat fâșii, nu prea mici. Se amestecă un minut și se adaugă rosiile cherry tăiate în sferturi. Se amestecă câteva minute, se dă focul mare și se adaugă vinul. Se lasă să scadă sosul și se adaugă pastele fierte, rucola, piper, oregano, și cateva linguri din apa în care au fiert pastele. Eu nu am mai pus sare, era destul de sărat somonul. Se lasă puțin la foc mediu amestecând în continuare pentru a se combina aromele. Si se servesc fierbinți, cu parmezan deasupra și un vin alb sec.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.