Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g cotlet porc
1 ceapa mare
1 cutie ciperci
1 lingura bulion
patrunjel frunze
sare
piper
Mod de Preparare: Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele. Pe o tigaie incinsa in prealabil se pune carnea la rumenit pe ambele parti, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa solzisori. Cand s-a rumenit carnea, se scoate pe o farfurie. In tigaie puneti ceapa si 1 pahar cu apa, apoi adaugati bulionul si carnea... mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita si fierbeti la foc mic. Cand sosul a scazut pana la jumatate, scoateti carnea pe o farfurie, paserati sosul de ceapa intr-un blender, acesta se va ingrosa dand astfel o consistenta frumoasa sosului. Puneti sosul inapoi in tigaie. Adaugati carnea. ciupercile si jumatete de pahar de apa, mai lasati pe foc 10-15 minute, opriti focul, asezonati cu sare si piper si presarati patrunjel tocat. Serviti cu piure de conopida.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.