Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg branza ricotta
6 oua
15 lingurite indulcitor
1 lingura cacao
1 lingurita coaja rasa de portocala
1 lingura esenta de vanilie
Mod de Preparar: Intr-un vas se pun ricotta, ouale, vanilia si indulcitorul, apoi mixam cateva minute cu mixerul, va rezulta o compozitie foarte lichida. Impartim compozitia in doua vase, intr-unul punem cacaua, iar in celalat coaja de portocala. Intr-o forma de tort cu peretii detasabili de 26 m, punem 1 polonic compozitie cu cacao, un polonic compozitie cu coaja de .portocala. Continuam alternand culorile pana terminam compozitia. Dam la cuptorul preincins la 160 grade. Dupa 40 minute intepan prajitura cu o scobitoare, daca scobitoarea iese curata oprim focul, daca nu, mai dam la cuptor inca 10-15 min. Cand este gata, scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca si serviti.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.