Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg varza
1/5 kg ciolan afumat fara os
1 ardei gras rosu
1 morcov
1 patrunjel
1 ceapa
1/2 gulie
1/2 telina mica
1 legatura marar
1 lingurita cimbru uscat
cateva ramurele cimbru verde
1 lingura delikat
sare piper
50 ml ulei
150 g smantana
Mod de Preparare: Dam pe razatoare zarzavatul, curatam ardeiul de seminte si il taiem in bucati mari. Taiem ciolanul in bucati. Intr-o oala de 5 l punem uleiul si calim cateva minute zarzavatul ras si ciolanul. Adaugam 2 l apa, ardeiul, cimbrul uscat delikatul si jumatate legatura de marar tocat lasam la fiert pt 30-40 minute. Intre timp taiem varza in 4 si scoatem cotorul. Apoi o taiem fin sau o dam pe razatoare. Cand a fiert ciolanul adaugam varza si lasam la fiert pt 20 minute. Intr-un vas punem smantana, peste turnam un polonic de supa si amestecam bine, mai punem supa, amestecam si turnam in oala cand e fiarta varza. Punem in supa cimbrul verde si mararul tocat ramas si dam in clocot. Potrivim de sare si piper si servim.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.