Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 buc piept de pui dezosat
2 oua
6 linguri faina
6 linguri pesmet
100 gr Granna Padano razuit
2 crengute cimbru
sare
piper
ulei pt prajit
Mod de Preparare: Se feliaza pieptul in felii de 1 cm. Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate pe ambele parti pana devine subtirica. Folia nu lasa carnea sa se rupa. Se condimenteaza cu sare si piper si le dam prin faina. Pe o farfurie asezam pesmetul, pe o alta parmezanul ras amestecat cu cimbru tocat. Ouale se bat cu putina sare intr-o farfurie adanca. Se ia prima felie de carne data prin faina si scufunda in oul batut, apoi se trece prin parmezan si prin pesmet pe ambele parti. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc (aproximativ 3 minute pe fiecare parte). Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.