Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 borcan de ciuperci
3 oua
1 capatana de usturoi
2 linguri faina
ulei
condimente: delicat, sare, piper, 1 lingurita de boia de ardei dulce
Mod de Preparare: Se scot ciupercile din borcan si se spala bine in 2-3 ape. Apoi se lasa la scurs in strecuratoare ca sa nu mai aiba deloc apa pe ele. Se piseaza usturoiul si se pune peste ciupercute. Se separa albusul de galbenus si albusul se bate bine cu un praf de sare. Se adauga apoi galbenusurile, impreuna cu faina si condimentele si se amesteca bine. Compozitia rezultata se adauga peste restul ingredientelor. Punem tigaia cu ulei pe foc si cu o lingura se pune din compozitie in uleiul incins si prajim chiftelutele, la foc mic, intorcandu-le pe ambele parti.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.