Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana ulei
1 cana zahar
4 oua
sare
1 praf de copt
nuca de cocos
zahar si esenta de vanilie
coaja de lamaie si portocala rasa
faina
Mod de Preparare: Ouale si zaharul se bat pana se albesc si-si dubleaza volumul. Dupa care in fir subtirese toarna uleiul dar si praful de copt, dar si aromele se adauga faina cat sa iasa un aluat potrivit, am numarat cam 20 de linguri cam asa trebuie sa iasa aluatul. Se spiteaza sau pur si simplu se pun cu lingura in tava cu hartie de copt peste fursecuri presaranduse din abundenta nuca de cocos dupa care tava se zgaltana putin pentru ca nuca de cocos sa adere la fursecuri si sa se lipeasca de acestea. Se coc cam 15-20 minute in cuptorul foarte incins Am facut si cu gem de capsuni, cu aceeasi reteta de baza procedand in felul urmator: in mijlocul fiecarui fursec am facut un mic locusor pe care l-a umplut cu dulceata dupa care a procedat ca si la celelalte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.