Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg biscuiti tari
esenta de vanilie
200 g margarina
100 g nuca de cocos
2-3 lingurite de rom
3-4 linguri cacao
100 g migdale
200 g nuci
1 praf de sare
200 g zahar
1 ou
Mod de Preparare: Se pregateste un sirop din zahar, margarina, vanilie, rom si ou si se lasa sa fiarba pe baie de abur cam 30 de minute. Amestecand din cand in cand. Biscuitii se rup, se pun intr-un castron. Se adauga nucile macinate, sau rupte bucati, migdalele si ele maruntite, nuca de cocos. Se amesteca apoi se pune cacao si un praf de sare. Cand siropul s-a racit, se toarna peste biscuiti si se amesteca, pana se obtine o compozitie groasa si bine legata. Se toarna totul in tavi de cozonac, tapetata cu folie de plastic. Se acopera cu folia si se baga la frigider. Dupa ce sa racit se taie felii potrivite.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.