Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr paste fusilli
500 gr carne tocata amestec (porc si vita)
O radacina de telina rasa (aprox 100 gr)
2 morcovi dati pe razatoare
2 cepe verzi
150 gr ceapa uscata
200 ml vin alb
300 ml sos de rosii (300-400 ml)
Frunzulite verzi de oregano
Sare
Piper
Cimbru
Busuioc
Rozmarin
Putin ulei
Mod de Preparare: Punem pastele la fiert in apa cu sare si doi stropi de ulei, respectand instructiunile de pe ambalajul acestora. Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam telina si morcovul sa se caleasca putin, dupa care adaug si ceapa verde taiata marunt. Cand legumele incep sa se inmoaie, se pune carnea, vinul si condimentele. Cand carnea s-a gatit punem si sosul de rosii, continuand calirea pana cand compozitia incepe sa se lege. Pastele se scurg de apa si se amesteca cu sosul ragu, apoi se pun intr-un vas termorezistent, uns cu ulei si se coace in cuptorul incins pentru 10-15 min, la 150 grade.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.