Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
15 gr de unt
1 strop de ulei de măsline
3 pulpe de pui
sare
piper
cimbru
100 ml de apă
Sosul:
15 gr de unt
1 strop de ulei de măsline
1 eșalotă
500 gr ciuperci champignons
250 gr spanac proaspat (sau congelat)
400 ml smantana vegetală (aici de orez)
sare
piper
Mod de Preparare: Scoateți oasele de la pulpele de pui și tăiați bucățile în jumătate. Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie încinsă și prăjiți puiul timp de 5 minute pe fiecare parte. Adăugați sare, piper, cimbru și amestecați. Turnați apa în tigaie și acoperiți. Lăsați să se gătească aproximativ 45 de minute. Se topesc untul și uleiul intr-o tigaie, se adauga ciupercile tăiate fâsii și se rumenesc 5-10 minute. Se adaugă eșalota tocată și spanacul și mai călește 5 până la 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se toarnă smântâna vegetală în tigaie și se lăsă sosul să se reducă aproximativ 10 minute. Puneți bucățile de pui gătite în sos și gata!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.