Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 cotlete de porc dezosate
5 ciuperci champignon (5-6)
1 ardei gras (taiat cubulete)
5 betisoare de cascaval
Sare
Piper
Cimbru
Putin ulei
Apa
Scobitori (pentru a prinde rulourile)
Mod de Preparare: Cotletele de porc se spala si se bat cu un ciocan de snitele pentru a avea o suprafata cat mai intinsa si se condimenteaza. Ciupercile se spala si se taie cubulete, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei si condimente, ca sa se inmoaie si sa scada apa pe care si-o lasa. Pe fiecare cotlet de aseaza un betisor de cascaval, 2 lingurite de ardei gras, 2 lingurite de ciuperci, se strange/ruleaza bine ruloul si se prinde cu scobitori. Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se pune peste ele putin ulei, piper proaspat macinat si cateva crengute de cimbru, se umple tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si se dau la cuptor. Se pot servi atat reci, ca aperitiv, cat si calde alaturi de o salata plina de culoare.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.