Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 verze proaspete
600 gr carne porc (taiata cubulete)
150 gr adrei gras (taiat marunt)
2 cepe (taiate si ele marunt)
Suc acrisor de rosii (bulion)
3 linguri de ulei
Sare
Piper
Boia
Cimbru
Busuioc
Foi de dafin
Mod de Preparare: Condimentam carnea cu sare, piper, cimbru si busuioc, sa-si mai ia gust pana cand ajunge in cratita. Taiem varza fideluta si o frecam bine cu sare pentru a rupe fibra si a fierbe mai usor. Puneti cratita pe foc, uleiul la incins si adaugi carnea de porc sa se rumeneasca putin, apoi ceapa, si ardeiul gras. Dupa ce s-au inmuiat legumele adaugati varza, atat cat incape in cratita, acoperi cu un capac si lasi cateva minute pana scade, apoi mai adaugi varza, si tot asa pana cand incape toata. Condimentezi bine, pui si sucul de rosii, mai lasi pe foc cateva min dupa care bagi cratita in cuptor, cam jumatate de ora, pana se fierbe, rumeneste si scade varza mea.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.