Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 pulpe de pui superioare dezosate si fara piele/ 4 pulpe intregi
300-350 grame ananas curatat si taiat bucatele
1 ceapa alba
1 ceasca de vin alb
sare, piper
ulei
Mod de Preparare: Intr-o cratita, resistenta la cuptor(fara manere de plastic) am incins cateva linguri de ulei si am prajit usor pulpele de pui pe ambele parti, cate 2 minute pe fiecare parte. Am adaugat ceapa taia julienne, am amesctecat de cateva ori si dupa 3 minute am tras cratita de pe foc. Am adaugat bucatiile de ananas si am turnat pe deasupra ceasca de vin alb si 1/2 ceasca de apa. Am presarat putin sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 40 de minute, la 200 grade Celsius, pana ce carnea s-a rumenit ... simplu si gustos ... o combinatie dulce-acrisoara!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.