Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
carne de curcan
1 ceapa mai mare
1 ardei rosu si unul verde
1 pastarnac
1 telina mai mica
bulion pentru ciorba sau rosii
fidea
leustean
Mod de Preparare: Carne se pune la foc in apa cu sare si prima apa se arunca. Se pune din nou la fiert in apa curata cu putina vegeta, si sa lasa la foc pana cand carnea este aproape facuta adica cca 1 ora. Se adauga apoi zarzavatul si se mai lasa sa fiarba 20 minute, dupa care se pune si bulionul. Cand zarzavaturile sunt fierte si carnea aproape cade de pe os, se adauga fideaua, se mai fierbe cca 3 minute. Se opreste focul si oala se trage de pe ochiul pe care a fost, pentru a opri fierberea. Altfel fideaua se va umfla prea mult si se imprastie in oala. Se adauga verdeata, iar pentru cine o prefera acrisoara, trebuie sa puna borsul inainte de fidea.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.