Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 grame ficat de pui
1 cana lapte
2 cepe taiate julienne
1 ceasca vin alb dulce
untura de porc
sare, piper
Mod de Preparare: Intr-un vas am asezat ficatei spalati si curatati, iar peste am turnat cana de lapte. Dupa 1 ora m-am apucat de treaba ... intr-o tigaie am pus la topit 2 linguri de untura de porc. In untura topita am calit ceapa taiata julienne pana ce a devenit translucida. Am aruncat peste ceapa ficateii scursi bine de lapte. Am mestecat un pic, am lasat sa se prajeasca usor pe ambele parti si am turnat peste vinul. Am rasnitat putin piper si sare. Am luat frumos tigaia am acoperit-o cu o folie de aluminiu si am dat-o la cuptor la vreo 200 de grade Celsius, pentru 10 minute. Dupa 10 minute am indepartat folia si am lasat cat sa se rumeneasca ficatul pe ambele parti. Scos din cuptor, l-am servit imediat cu mamaliga!
** musai fara coada maner de plastic, caci va fi introdusa la cuptor!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.