Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Foaia:
1 ou
1 praf de sare
1 plic drojdie uscata
100 lapte
100 ulei
faina cat cuprinde
Umplutura:
1 jumatate piept de pui prajit pe teflon
1 lingura ulei
1 gogosar
1 ceapa potrivita ca marime
1 cartof mic
2 linguri branza de burduf
2 oua
1 legatura marar verde
piper
sare
Mod de Preparare: Se amesteca toate pana la obtinerea unui aluat potrivit. Sa nu fie prea tare sa se poata intinde bine. Carnea, gogosarul, ceapa, cartoful se taie marunt la robot sau masina de tocat si se calesc un pic in tigaie cu 1 lingura ulei, adaugam branza amestecam inca 2 minute si oprim focul. Dupa ce s-a mai racorit compozitia o amestecam cu cele 2 oua crude, cu mararul si potrivim gustul cu sare, piper. Intindem foaia o asezam in tava lasand marginile de aluat peste tava. Rasturnam umplutura o uniformizam si aranjam foaia de deasupra, sau grilajul din aluat, depinde de gustul fiecaruia. Peste ea adaugam 1 ou batut bine, pentru aspectul final La cuptor o las cam 30 minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.