Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
somon
Ulei de masline
50 ml vin alb
Sare, piper
Jumatate lamaie stoarsa
2 catei de usturoi
Pentru sosul de sampanie avem nevoie de:
20 ml ulei de masline
1ceapa mica tocata marunt
100 ml sampanie
Putina lamaie stoarsa
2 linguri faina
250 ml smantana
Un cubulet de unt
Mod de Preparare: Aranjam somonul in tava, punem peste el uleiul, vinul, sarea, piperul, lamaia stoarsa si usturoiul. A adaugat si ardei gras taiat rondele. Dam la cuptor la 200 grade pentru 20-25 minute. Intre timp facem sosul de sampanie astfel: Punem uleiul la incins si adaugam ceapa taiata marunt. O lasam foarte putin pe foc si adaugam sampania. Separat facem un sos din faina si smantana iar cand sampania fierbe, adaugam acest sos. Punem lamaie stoarsa si untul. Lasam la foc pana se ingroasa. Potrivim de sare si piper. Intre timp s-a facut si pestele. Noi l-a servit cu legume sotate in unt. Nu uitati paharul cu vin alb.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.