Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 buc. ceapa
Un ardel rosu
Un morcov mai mare
O conserva porumb
150 g unt
Sos de soia
Sare
Piper
Mod de Preparare: Orezul se va fierbe in stil indian. Puneti intr-o cratita mai mare apa cu putina sare la fiert, iar cand aceasta da in clocot puneti orezul. Intre timp, topiti untul intr-o tigaie si caliti ceapa esalota taiata solzisori. Dupa ce a capatat un aspect sticlos, adaugati ardelul si morcovul taiate cubulete mici. Lasati sa se gateasca la foc mic pentru aproximativ 10 minute ( timp in care orezul ar trebui sa fie fiert). Scurgeti orezul de apa si transferati-l in tigaia cu legume. Adaugati porumbul, stropiti cu sos de soia si condimentati cu sare si piper. Amestecati totul bine si mai lasati inca 5 minute pe foc mic pentru a se patrunde toate aromele. Ar fi de preferat sa acoperiti cu un capac. Daca va place, puteti presara deasupra verdeata proaspata cum ar fi patrunjel. Sa aveti pofta!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.