Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 pulpe de pui
10 ciuperci champignon
4 morcovi mari
2 cepe
250 ml bere
4 catei de usturoi
Piper
Sare
Patrunjel verde
Putin ulei
Mod de Preparare: Pulpele de pui se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie, se portioneaza (separand partea superioara de cea inferioara), se condimenteaza cu sare si piper ceapa se taie marunt si se pune la calit cu cateva linguri de ulei se pun pulpele sa se caleasca putin se adauga morcovul taiat feliute sau cubulete si se lasa sa fiarba putin se adauga apoi ciupercile taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si berea se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 15 min
se transfera apoi intr-un vas termorezistent, se aseaza bucatile de carne, legumele si sosul rezultat
se pun la cuptor pentru 40 min pana cand preparatul se va rumeni frumos se presara patrunjel dupa ce se scoate din cuptor. Serviti acest preparat gustos alaturi de o salata de varza cu morcov si dovlecel.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.