Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 grame tagliatelle cu ou
350 grame ciuperci champignon, taiate fin
100 grame smantana, nu prea grasa
1 lingura unt
1/2 ceasca de vin alb
2 catei de usturoi
sare, piper
parmezan ras, pentru servit
patrunjel tocat, pentru servit (optional)
Mod de Preparare: Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cat timp s-au fiert pastele, am pregatit sosul de ciuperci cu smantana. Am pus untul la topit intr-o tigaie incinsa, la un foc mediu. Am adaugat usturoiul, usor zdrobit cu latul cutitului, si ciupercile. Am lasat 3-4 minute cat sa se prajeasca putin ciupercile. Am adaugat vinul si am amestecat usor, pana ce s-a evaporat alcoolul. Am turnat smantana si am mestecat usor, pana ce s-a ingrosat putin. Am scurs pastele de apa si le-am pus in tigaie peste ciuperci. Am condimentat dupa gust cu putin piper proaspat macinat si sare. Am amestecat bine.
Pastele se servesc imediat cu putin parmezan ras deasupra si cateva frunze de patrunjel tocat, care dau o aroma deosebita!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.