Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2-3 fileuri de peste pangasius
3 oua
2 linguri pesmet
2 felii paine
1 ceapa
verdeata
faina
sare
piper
Mod de Preparare: Fileurile de peste se spala si se fierb in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert, se sfarama pestele si se amesteca cu ouale, pesmetul, feliile de paine inmuiate in lapte si stoarse, ceapa tocata marunt, si verdeata (dupa preferinte marar, patrunjel). Amestecam foarte bine ingredientele, apoi facem chiftelute le dam prin faina si se pun la prajit in ulei incins. Dupa ce s-au prajit le scoatem pe un platou cu servetele, pentru a absorbi excesul de ulei. Se servesc cu cartofi, orez, mix de legume sau sos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.