Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 pulpe superioare de pui
300 g frunze spanac
200 g ciuperci
200 ml smântână de gătit
100 g smântână fermentată
2 căţei de usturoi
1 lingură ulei de măsline
1 lingură unt
sare
piper
Mod de preparare: Speli pulpele, le usuci, le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Într-o cratiţă antiaderentă, încingi uleiul şi untul, apoi prăjeşti pulpele, la foc mediu, până sunt rumenite pe ambele părţi. Le scoţi şi le dai deoparte. Speli bine spanacul, apoi îl toci grosier. Îl pui în aceeaşi cratiţă în care ai prăjit puiul şi îl sotezi până se înmoaie. Adaugi ciupercile spălate şi feliate, usturoiul zdrobit, torni cele două tipuri de smântână, condimentezi cu sare şi piper, după gust şi mai fierbi câteva minute. Transferi şi pulpele în cratiţă, mai ţii pe foc 2 minute. Serveşti preparatul cald, cu garnitura preferată.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.